• Lorem ipsum

Deurmatten

Een deurmat is een must voor iedereen en een kokosmat is een echte klassieker die u overal kan tegenkomen. Bekijk ons aanbod van deurmatten in vintagestijl. Zo heeft u de keuze uit een kokosmat met een Fiat 500 of een Volkswagen bus in verschillende kleur

Geen producten gevonden...
Deurmatten

Een deurmat is een kleine mat waarop men bij de deur de schoenen kan afvegen. Vroeger was een deurmat meestal een kleine rechthoekige mat en vooral bedoeld voor het verwijderen van vuil onder de voeten. Tegenwoordig kunnen deurmatten in verschillende vormen, maten en modellen worden gemaakt. Denk hierbij in de vorm van een Fiat 500, Volkswagen bus of waar muzieknoten op staan.

De deurmat is meestal van kokosvezel, kunstvezel of rubber gemaakt en kan zowel buiten als binnen liggen, hoewel de kokosmat daar minder geschikt voor is, omdat deze niet tegen vocht kan. Deurmatten die voor binnenshuis zijn bestemd, kunnen ook uit textiel zijn vervaardigd, terwijl matten voor buitengebruik uit gietijzer of kunststoffen kunnen zijn gemaakt.

Een mooie deurmat past bij elke inrichting en bij Toeter Gadgets hebben wij een breed scala aan deurmatten beschikbaar. Of u nou op zoek bent naar een deurmat in de vorm van een voertuig of op muziekgebied. Wij hebben er één beschikbaar die past bij uw wensen. Daarnaast kunt u kiezen uit matten van verschillende voertuigen zoals een auto, bus, fiets, motor of scooter. Zo is er altijd wel een mat die past bij uw wensen.