• Lorem ipsum


Toeter Gadgets is gespecialiseerd in de detailhandel, distributie en verkoop van voertuig & muziek gerelateerde woon- en mode accessoires, cadeau- en gebruiksartikelen. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste, leukste, gekste en mafste gadgets en cadeaus. Om deze producten te vinden reizen wij de hele wereld af. Voor diegene die het nog niet wisten; gadgets zijn leuke hebbedingetjes uit elke prijsklasse. Erg leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te doen aan vrienden of familie!

Wie zijn wij.

Wij zijn Peter en Astrid Jansen en hebben drie kinderen: Rowena, Quinevere en Tristan en twee kleinkinderen: Chelsey en Noah. Onze hobby’s zijn o.a. Fiat 500 (oldtimer) en muziek maken. Wij bespelen de volgende instrumenten: Bariton, Saxofoon, Trompet en Slagwerk.

Huidige stand van zaken.

Toeter Gadgets is per 25 juli 2013 gestart en heeft eerst marktonderzoek gedaan om te kijken of er daadwerkelijk interesse is. Dit is er zeker! Toeter Gadgets heeft nu een website in Nederland en is een bedrijf dat zeker niet stil staat en zich steeds verder ontwikkelt. Toeter Gadgets dankt de snelle groei en haar goede naam onder andere aan het streven naar een perfecte klantenservice, de garantie van een snelle levering en het openstaan voor samenwerking.

Geschiedenis.

Toeter Gadgets is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby. In 1990 heeft Peter een Fiat 500 R uit 1974 aangeschaft. Deze heeft hij zelf gerestaureerd en gereviseerd. Met deze Fiat 500 R is al menig ritje gereden. In 2011 zijn we een garagebedrijf gestart en tijdens een vakantie in Italië zagen we leuke tassen met een afbeelding van een Fiat 500. Toen is het idee ontstaan om een website te beginnen met allerlei gadgets die o.a. zijn gerelateerd aan voertuigen.

Promo.

Toeter Gadgets doet ook aan promotionele gadgets. Wilt u leuke relatiegeschenken met bedrukkingen aan uw klanten of medewerkers geven? Neem dan contact op via: [email protected] of bel 071-528 93 59 en vraag naar Astrid Jansen.

Contact

Om in contact te komen met Toeter Gadgets kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur bellen naar nummer 071-528 91 27. Ook kunt u mailen naar: [email protected]